Lifestyle, alebo po slovensky povedané životný štýl, je u každého človeka niečím iným. Niekto sa snaží zdravo žiť, stravovať, no mnoho ľudí si ničí svoje zdravie práve alkoholom alebo fajčením cigariet. To, ako žijeme, si určujeme sami. Nikto iný náš život nežije. Žijeme ho my a my by sme mali byť za náš zdravotný stav aj zodpovední. Ako žijete vy? Máte nejaké prehrešky, ktorých sa neviete zbaviť? Mnoho ľudí fajčí cigarety. To určite neprospieva k zdraviu človeka. Cigaretami si ničia zdravie, čo nie je vôbec prospešné. Cigarety obsahujú nikotín, čo je návyková, ale aj veľmi škodlivá látka.

cigarety

Prečo stále veľa ľudí fajčí, aj keď im to ničí zdravie? Prečo si naschvál ubližujú? Fajčenie je veľmi návykové. Ak aj niekto chce prestať, musí prejsť ťažkým a veľmi náročným obdobím. Mnohí ľudia to už veľakrát skúšali, no len máloktorým sa podarilo prestať fajčiť. Aj kto prestane, raz nastane taká situácia, že si cigaretu zapália znovu. Neodolajú. Cigarety upokojujú. Máte svoju chvíľu pokoja, kedy si v pokoji môžete vychutnávať pocit kľudného vydychovania dymu. To veľa ľudí upokojuje. Namiesto cigariet by ste peniaze mohli investovať na nejaké iné potrebné veci. Práve cigarety stoja veľmi veľa peňazí a za mesiac to výrazne pocítite.

alkohol

Aj alkohol je veľmi nebezpečný pre človeka. Kto pije, je závislý na alkohole, a stráca svoju rodinu. Alkoholici sú ľudia, ktorí musia za deň vypiť určité množstvo alkoholu. Našťastie sa alkoholu vyhýbam ako to je možné a ani môj manžel nepije. Je to tak lepšie. Kvôli alkoholu totižto veľakrát vznikajú rôzne hádky alebo aj rozvody v manželstve. Alkohol je príčinou mnohých nezhôd, ktorým by sa dalo veľmi jednoducho vyvarovať. Prestaňte so svojimi závislosťami a sústreďte sa na to, aby ste sa zdravo stravovali a viedli spokojný život. Netrápte svoje telo a buďte so sebou naozaj spokojní.